Als je van musicals houdt, dan ben je in Nederland aan het juiste adres! Want er zijn tal van leuke en geweldige musicals op dit moment. Ben jij benieuwd welke musicals je op dit moment niet mag missen? Lees dan snel deze blog. In dit artikel nemen we je namelijk mee langs de leukste musicals die er op dit moment op het podium te zien zijn.

 

1. The Lion King: Deze musical is al jarenlang een succes in Nederland en dat is niet voor niets. De fantastische kostuums, de mooie muziek en het indrukwekkende decor maken van The Lion King een geweldige belevenis voor jong en oud. Dit is echt een aanrader voor een onvergetelijke avond.

2. Soldaat van Oranje: Dit is de langstlopende musical in Nederland en het is een unieke beleving. De hele voorstelling speelt zich af op een draaiende tribune, waardoor je jezelf echt in het verhaal waant. Soldaat van Oranje gaat over het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog en is een indrukwekkende en aangrijpende musical.

3. Anastasia: Deze musical gaat over een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar verleden en haar familie. Het is een verhaal vol avontuur, romantiek en mysterie. Anastasia heeft schitterende muziek en een prachtig decor. Het is echt een feelgood musical die je niet wilt missen.

4. Tina: Dit is een musical over Tina Turner en haar leven vol muziek, liefde, en misstanden. Het is een swingende musical vol energie en fantastische muziek. Als je fan bent van Tina Turner, dan is dit een absolute aanrader.

5. Lazarus: Deze musical is het laatste werk van David Bowie en het is een echte aanrader voor degenen die van zijn muziek houden. Lazarus is een mix van theater, rock en surrealisme en gaat over de zoektocht naar de betekenis van het leven. Het is een bijzondere en indrukwekkende musical die je niet wilt missen.

 

Nederland heeft op dit moment genoeg fantastische musicals te bieden. Van The Lion King tot Lazarus, er is voor ieder wat wils. Of je nou van Disney, avontuur, energie of rock houdt, er is een musical die bij jou past. Wij hopen dat deze blog jouw inspireert om een of meerdere van deze musicals te bezoeken en te genieten van een onvergetelijke avond uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *